Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

petrov

petrov

Сряда, 02 Октомври 2019 18:43

Купуване на правилните авточасти

 

Когато купувате авточаст C35154 трябва да обърнете внимание на пълното наименование на продукта. В никакъв случай не разчитайте само на това да го познаете визуално защото това не е гаранция че е съвместима с вашия автомобил.

x

Всичко от което се нуждаете за вашия автомобил може да го намерите в carprofi WK853 3X. На едно място са събрани огромно разнообразие от авточасти и автомобилни консумативи.

Сряда, 02 Октомври 2019 18:22

Избирайте само нови авточасти

Всички авточасти за ситроен които може да поръчате от нашия онлайн магазин за нови и оригинални. Ето защо относно това не трябва да имате никакви притеснения.

Сряда, 18 Септември 2019 17:48

Добър онлайн магазин за авточасти

Ако и вие сте от модерните хора които максимално много се възползват от новите технологии, то със сигурност ползвате онлайн магазин за авточасти. При търсенето на W68/3 може да прибегнете до Carprofi.

Посещаването на занималня за 6 клас ще позволи на Вашето дете да се подготви по-добре с материала който изучават в момента. Посетете нашия уеб сайт за да научите повече за възможностите които откриваме пред родителите за техните деца.

Интернет е чудесен помощник що се отнася до търсенете и купуването на авточасти. Рядко се налага купуването на Изключващ лагер за KIA JOICE 2.0, но когато се наложи е хубаво от къде да го закупите веднага. Имнно едно такова място е българският онлайн магазин Карпрофи.бг

Събота, 17 Август 2019 22:15

Търся сервиз за телефони

Днес ви представяме един сервиз за телефони който работи от дълго време и има добра репутация. Може да бъдете спокойни, че оставяйки смартфона си в него, вие ще получите качествена услуга и оригинални резервни части.

Четвъртък, 18 Юли 2019 17:40

Мултимедия двоен дин за Ford

Един иновативен продукт, който предизвиква интерес, е мултимедийната система за автомобил. Представлява една цяла конзола, включила в себе си много и разнообразни функции и екстри. Освен основните дейности като радио и възпроизвеждане на аудио и видео файлове, тук имаме навигационна система, камера за заден ход и куп други екстри. Търсенето на пазара става все по-мащабно, което налага и все повече производители на този тип системи да се ориентират към увеличение и актуализиране на продуктите си.
Производителите на медийни системи за един от лидерите на автомобилния пазар Ford предлагат на своите клиенти многообразие от устройства. Мултимедийните системи се разделят по няколко основни правила. Една от разликите е вида операционна система. Съществуват два вида - мултимедия с операционна система WinCE и с операционна система Android. Разликите са както в цената, така и в екстрите и функциите. При първият вид се включват основни дейности на една система като слушане на музика, възпроизвеждане на видео файлове, камера за заден ход и навигационна система. Това е по-олекотен вариант и по-достъпния. Вторият вид система е по-скъпа, но много по-предпочитана от потребителите, заради множеството екстри и удобства, които предоставя. Освен всичко, което притежава мултимедията от първия вид, тук едно от големите предимства е възможността за ползване на Интернет, посредством вграден Wi-fi тунер.

С лекота може да се теглят и ползват различни приложения, да се сърфира в Интернет пространството. Предвидена е и възможност за добавяне на донгъл за 3G SIM карта, с който да се ползва навсякъде интернет. Безспорно друга екскра, на която много потребители се радват е гледането на цифрова телевизия. В някои мултимедийни системи има вграден TV тунер, което позволява директно гледане без необходимост от допълнителни инсталации. В случай, че няма такъв тунер е възможно да бъде инсталиран, в зависимост от техническите параметри. Не е за пренебрегване и факта, че при мултимедиите с операционна система Android дизайна е много по-актуален и удобен за ползване. Специализираните мултимедийни устройства за автомобилите FORD се предлагат в три цвята, съобразени така, че да прилягат идеално на таблото. Можем да избираме между сребрист, графитен и черен цвят. Много важно преимущество, което ще зарадва потребителите е, че при монтирането на мултимедийна система, се запазват функциите за управление от бутоните на волана. Това е възможно при закупуването на специализирано устройство, докато при универсалните плейъри почти няма шанс тази функция да се запази. Мултимедиите се предлагат и с различна големина на дисплея, иновативен дизайн, много добра резолюция и подсветка в цвета на оригинала.

Чували ли сте за СПОТАРТСТУДИО - студио за рисуване? Ако не сте и обичате да рисувате, то със сигурност трябва да го посетите. Това е едно по-различно място за всичи влюбени в изобразителното изкуство и хубавото вино.

В megaparts ще успеете да намерите необходимите авточасти за ремонт на вашия автомобил на една много по-достъпна цена. Тази алтернатива е много подходяща за случайте когато ремонтът на колата е наложителен в неподходящ момент.

Страница 1 от 20