Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Четвъртък, 07 Май 2015 20:43

Как да решим какво облекло да носим в офиса

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Изборът на подходящо облекло, дамска и мъжка дреха в днешно време за офиса невинаги е лесен. Това да се чувстваш добре, да си модерен и в подходяща дреха е много важно. Предвиждайки и факта, че дрехите могат да разкажат много за един човек, още преди да е отворил устата си също има своята роля и изгражда дрескода. Ето и някои насоки, които могат да са от полза за избора на дрехи за офиса:

Решете, какво впечатление, искате да създадете с damski obuvki.

Дрехите могат да кажат много за един човек. Ако и вие искате да се уверите, че ще получите комплимент, следвайте дрескода и се уверете, че дрехите ви подхожда правилно, особено около деколтето. Много пъти лицето говори повече от тялото, но когато хора гледат към него те неминуемо изграждат и представят за вас по дрехите, с които се явявате.

Облечете се така, че да изглеждате професионално. Това може да стане с дрехи за жени с вкус.

За този вид, се изисква по-консервативен костюм, така че ако сте жена, рокля в бизнес обстановка и хубави обувки ще ви представят добре.

Хубавата рокля, високото деколтета и по-дълги подгъви създават професионален външен вид на жените.

Аксесоари като вратовръзка или кафеникави панталони могат да бъдат подходящи, в зависимост от вашия офис среда. Дръжте аксесоари, като например бижута в минимално количество и по-консервативно отношение.

Облечете се за по-непринудена обстановка. Един случаен поглед може да означава много неща. Най-често това, което идва на ума са дънки или панталони, съчетани с всяка горна част, включително тениска, блуза, потник може да представи вашия личен стил и усещане за свобода.

Облечете се по начин, че да създавате приятно първо впечатление, а не да събуждате измислен поглед. В случай, че ви предстои по-формална вечеря или официален повод е уместно да положите повече усилия, за да научите каква ще е обстановката и какъв дрес код налага тя.

За мъжете, хубави панталони, риза с копчета и блейзър ще създадат страхотна визия.

За жени, шарени рокли или панталон в съчетание с големи аксесоари могат да създадат добро първо мнение за отсрещната страна.

Създавайки вашия личен стил за ден или нощ, може да добавете малко забавление с помощта на подходящите бижута и красиви обувки.

Прочетена 1210 пъти