Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 264

Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Неделя, 26 Април 2015 17:05

Детски самолетни билети

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Една много търсена информация от родителите когато се налага пътуване със самолет е какви са цените и възможностите детето да пътува с тях. Първото нещо което оказва влияние на цените на всички самолетни билети е възрастта на вашето дете. Първата категория е за деца под две години. За тях самолетния билет е 10 – 20% от цената на вашия.

Разбира се има авио компании които предлагат още по-промоционални оферти и пътуването на толкова малки деца е напълно безплатно. Безплатно е защото малките деца обикновено пътуват в скута на своя родител. Естествено има родители които предпочитат да закупят специално допълнително място за своето дете на която да постави детска седалка. В случай, че и вие искате да вземете място за вашето дете, компаниите предлагат евтини самолетни билети и с голяма отстъпка що се отнася до второ закупено място за дете. Това е по-скъпия вариант, но и по-удобния, защото винаги може да оставите детето на седалката и така да му е по-удобно.

За по-големите деца трябва да проверите какви са актуалните самолетни билети цени – но цената им се сформира от около 50% от стандартната цена на билет за възрастен. Пътуването със самолет е много бързо и удобно, затова толкова много родители го предпочитат. Бързината на придвижване е особено важно за семейства с малки деца, особено тези с повече от едно. За по-големите деца пътуването със самолет е много приятно изживяване и за много от тях остава приятен спомен за целия живот. Летенето със самолет е сбъдната мечта за много деца и доста уникално преживяване, особено ако се качват за първи път.

Дали ще изберете нискотарифни полети или стандартен полет на някоя от големите авио компании, едно е сигурно – ще обикнете пътуването със самолет защото това е един много сигурен и все по-евтин начин за превозване на пътници и товари. Изберете да пътувате до избраното от вас място за почивка със самолет.

Прочетена 944 пъти