Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 264

Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Четвъртък, 11 Декември 2014 16:37

Английски език е най-перспективен

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Все още се чудите кой е най-перспективния чужд език? Има няколко които се конкурират в тази класация, но един е сигурен – английския. Този език се ползва в страните с най-силни икономики и затова се е наложил като международен. Затова във всички Български език има възможност да се изучава. Предполага се, че би бил най-полезен за кариерното развитие. Това не е случайно и ако сте се замислили дали да не запишете езиков курс – препоръчваме ви да не се бавите повече.

Трудно ще намерите човек, особено по-млад който да няма никакви познания по английски. Причина за това е, че навсякъде около нас има изписано нещо на английски, освен това филмите и песните си оказват много голямо и даже решаващо влияние.

Следват няколко съвета които ще ви помогнат изключително много в усвояването на избрания от вас чужд език:

  • Пишете на лист – при писането на лист, вие осмисляте всяка една изписана буква. Освен това повтаряте думата на ум. Изключително ефективен метод за наизустяване, какъвто се изисква при чуждите езици.
  • Гледайте филми без субтитри и слушайте песни – много полезно е за да свикнете с оригиналния акцент на англичаните и американците (в случай, че учите английски език ). Иначе се отнася за абсолютно всеки.
  • Говорете със събеседник – дискусията развива речта и научавате много. Ако нямате човек с когото да разговаряте, може да водите монолог. Или диалог срещу огледалото. Може да ви звучи смешно, но е много полезно за вашата цел – добро владеене на чуждия език.
  • Ако имате приятел, колега или роднина който владее езика – може да общувате само на него. Ще се изумите колко бързо ще напреднете и ще имате резултати.
  • Всичко това като го комбинирате със курс воден от специалисти или най-добре от чужденци ви гарантира, че времето ще е добре използвано и всичко което сте заплатили е една чудесна инвестиция в бъдещето.

Astony-bg.com

thebritishhouse.eu

Прочетена 1062 пъти Последно променена в Понеделник, 08 Юни 2015 19:44