Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 267

Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Събота, 09 Февруари 2013 13:06

Хотели в Бургас

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Хотелите в Бургас можем да разделим на две основни категории - големи хотели, работещи от години и малки семейни хотели, които функционират от значително по-скоро време.

Големите многоетажни хотели в града са х-л "България", разположен в самия център на града в близост до авто и жп гарата, х-л "Космос", който се намира в комплекс "Лазур" в близост до стадион "Лазур",  х-л "Парк", намиращ се в северната част на Морската градина в близост до морето, х-л "Приморец" , който е позициониран в южната част на Морската градина в близост до пристанището и х-л Мираж", разположен между комплекс "Славейков и "Лазур".

Малките хотели са съсредоточени в централната част на града като по-популярни са хотел "Луксор" и хотел "Булаир", намиращи се на булевард "Булаир" в центъра на града и до морето, хотел "Драма"и хотел "Калифорния" , разположени в комплекс "Възраждане", хотел "Форс" в центъра на града.

Цените варират според категорията на хотелите като най-скъпи са стаите в петзвездния хотел "Приморец", а най-евтини в хотел "Парк".

 

Прочетена 64491 пъти