Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Неделя, 24 Април 2022 09:29

Разновидности на най-функционалните подслушвателни устройства

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Подслушвателни устройства от всякакъв вид са много полезни за всички. Не мислете, че целта им обикновено е неетична, защото са поставени тайно някъде, включват се и се извършва подслушване на това, какво се случва. Истината е, че различни подслушвателни устройства и тайни записващи устройства могат да се използват и по много практични причини, които не винаги включват неподходящо ровене в живота на някого.

Като продукт на нова технология, съвременните подслушватели са подобрени по отношение на силата и  качеството на звука, както  и обхвата на излъчване. Тези подобрения ги правят полезни при разкриване на престъпления, тайни операции и събиране на доказателства. Ето защо тези подслушвателни устройства са толкова широко използвани в съвременния живот. Те не само помагат да се разсее подозрението, че партньорът ви изневерява, но могат да помогнат и за контрол на работното място и процеса на работа.

Подслушвателни устройства

В зависимост от целите си, можете да изберете правилното подслушвателно устройство. Един от най-популярните модели е подслушвател, който използва мобилната мрежа за работа. В повечето случаи това е малка правоъгълна кутия. В една секция има слот за SIM карта. Въпросната SIM карта не трябва да има парола. Поставя се в тази дупка, след което може да да бъде включено и да се работи с това подслушвателно устройство.

SIM картата е свързана към мобилната мрежа, за да предава разговорите, които се провеждат около джаджата, до предварително зададен номер. В тази случай  самия подслушвател играе ролята на мобилен телефон, чрез койтос е обаждате на друг човек. Със сензори, които засичат звуци и се включват съответно, този тип подслушватели са идеален начин за записване само на най-важни за вас разговори.

Тайни записващи устройства

Друг тип подслушватели  са тайни записващи устройства, които се поставят в потока на телефонната линия и имат приемник, което ги прави чудесен начин за използване както като телефонен секретар, така и като разбиране на това, което пряко или косвено ви засяга, за да разберете нещо важно от разговори на други лица.

Най-добрите подслушвателни устройства

Диктофон под формата на фитнес гривна  е много добро подслушвателно устройство, което изглежда точно като спортна гривна, което го прави идеално за дискретен запис за извършване на подслушване. Той се включва лесно, така че да не изглежда подозрително. Просто трябва да натиснете бутона му за захранване (малък превключвател от лявата страна на корпуса) и записът вече ще е в ход.

Освен това този тип подслушвателно устройство може да се презарежда и свързва към компютър. То е в състояние да съхранява 90 часа записи и непрекъснато да работи до 8 часа. Има още една особеност – освен компютър, гривната може да се свърже със смартфон или таблет. Това е много удобно, ако сте постоянно в движение и не винаги имате време да седнете пред компютъра. 

Прочетена 68 пъти
Още в тази категория: « Търся сервиз за телефони