Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Вторник, 07 Декември 2021 15:25

Почистване на мазета и тавани с демонтаж

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Знаете ли, как безопасно да се справим с почистване на мазета и тавани?

Решете с един замах всички проблеми, свързани с мазета и тавани, като използвате опита на занаятчиите и работата на технологиите.

Почистване на мазета и тавани в жилищни сгради

Ние хората, следим за реда и чистотата на апартаментите, грижим се за дворовете, за домовете и входовете на жилищните сгради, но често пропускаме да мислим за почистване на мазета и тавани. Наред с това периодичното почистване е просто необходимост. Ако към това добавим нездравословното състояние на някои помещения, пренаселените мазета носят и голям риск от пожар и затруднен достъп и дори пренасяне на болести и зарази.

Какво се включва в услугата почистване на мазе?

Почистването на мазето не е много работа, но често е неприятна. Това при условие, че ако такава работа не е била правена дълго време. Процесът се състои от няколко стъпки. Те са:

  • демонтаж на стари мебели и уреди;
  • изпомпване на вода след наводнение. Случва се мазето да се напълни с вода поради неизправност на водоснабдителната система, канализационната система или липсата на дъждовна канализация;
  • извозване на боклук от мазето и тавана, както и извозване на боклука до определеното за целта място;
  • събиране на строителни отпадъци, след ремонти работи и изхвърляне в чували;
  • почистване на врати и прозорци, с демонтаж и изнасяне, когато се налага;
  • Дезинфекция на повърхности и помещения;

Мазетата е добре да се почистват веднъж годишно. По този начин се спазват изискванията за хигиена. Едновременно с миенето обикновено се извършват дребни ремонти и ремонти на прозорци, врати и брави.

Инструменти и продукти за почистване на мазета и тавани

Понякога е достатъчно само да погледнете в мазето, за да определите, че има нещо повече от парцал и кофа с вода. Обикновено комуналните услуги, участващи в общото почистване на жилищни сгради, използват помпа, за да увеличат максимално доставката на вода. И така, работата се прави по старомоден начин - с мопове и четки. Отнема много време и усилия и не е много ефективно.

Добър вариант в тази ситуация е ползването на специално оборудване. Такива устройства са скъпи, затова наемането на екипи от форма, излиза доста по изгодно.

За продуктите по обработка на повърхностна може да се ползва всякакъв почистващ разтвор. За превантивна дезинфекция обикновено се използват разтвори с хлорно съдържание, като белина.

Къде да поръчам почистване на мазе

Често жилищните и комуналните организации не могат да определят състоянието на мазета и тавани в жилищни сгради. Жителите не могат да намерят справедливост и продължават да живеят като на буре с барут. Тук дори събота рядко се променя, защото често се изискват физически силни хора, за да възстановят реда.

Фирма "chistachi.bg" предлага в подобни ситуации да се обадите и да решите въпроса. Разполагаме с всичко необходимо за тази работа, включително дългогодишен опит в жилищно-битовия сектор. Професионалното почистване ще струва малко, а резултатите ще са с невероятен ефект.

Почистване на мазета и тавани с фирма ще ви гарантира още:

Бързина;

Работа извършена в рамките на 24 часа;

Професионални технологии;

Подбираме подходящите препарати за всяка повърхност и използваме качествени домашни почистващи препарати;

Изгодна цена - 20% по-ниско от средното за пазара;

Контрол на качеството - Всеки обект се контролира от опитен мениджър, който е готов да разреши всички възникващи проблеми;

Възможност за индивидуална безплатна консултация.

Ако, след всичко казано по-горе все още си задавате въпроса дали да поръчате услуги от фирма по почистване на мазета и тавани, то съветваме ви да посетите и сайта: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia.

Прочетена 169 пъти