Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Четвъртък, 18 Юли 2019 17:40

Мултимедия двоен дин за Ford

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Един иновативен продукт, който предизвиква интерес, е мултимедийната система за автомобил. Представлява една цяла конзола, включила в себе си много и разнообразни функции и екстри. Освен основните дейности като радио и възпроизвеждане на аудио и видео файлове, тук имаме навигационна система, камера за заден ход и куп други екстри. Търсенето на пазара става все по-мащабно, което налага и все повече производители на този тип системи да се ориентират към увеличение и актуализиране на продуктите си.
Производителите на медийни системи за един от лидерите на автомобилния пазар Ford предлагат на своите клиенти многообразие от устройства. Мултимедийните системи се разделят по няколко основни правила. Една от разликите е вида операционна система. Съществуват два вида - мултимедия с операционна система WinCE и с операционна система Android. Разликите са както в цената, така и в екстрите и функциите. При първият вид се включват основни дейности на една система като слушане на музика, възпроизвеждане на видео файлове, камера за заден ход и навигационна система. Това е по-олекотен вариант и по-достъпния. Вторият вид система е по-скъпа, но много по-предпочитана от потребителите, заради множеството екстри и удобства, които предоставя. Освен всичко, което притежава мултимедията от първия вид, тук едно от големите предимства е възможността за ползване на Интернет, посредством вграден Wi-fi тунер.

С лекота може да се теглят и ползват различни приложения, да се сърфира в Интернет пространството. Предвидена е и възможност за добавяне на донгъл за 3G SIM карта, с който да се ползва навсякъде интернет. Безспорно друга екскра, на която много потребители се радват е гледането на цифрова телевизия. В някои мултимедийни системи има вграден TV тунер, което позволява директно гледане без необходимост от допълнителни инсталации. В случай, че няма такъв тунер е възможно да бъде инсталиран, в зависимост от техническите параметри. Не е за пренебрегване и факта, че при мултимедиите с операционна система Android дизайна е много по-актуален и удобен за ползване. Специализираните мултимедийни устройства за автомобилите FORD се предлагат в три цвята, съобразени така, че да прилягат идеално на таблото. Можем да избираме между сребрист, графитен и черен цвят. Много важно преимущество, което ще зарадва потребителите е, че при монтирането на мултимедийна система, се запазват функциите за управление от бутоните на волана. Това е възможно при закупуването на специализирано устройство, докато при универсалните плейъри почти няма шанс тази функция да се запази. Мултимедиите се предлагат и с различна големина на дисплея, иновативен дизайн, много добра резолюция и подсветка в цвета на оригинала.

Прочетена 372 пъти