Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Събота, 23 Февруари 2019 15:12

Как да подредим мебели в стаята

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

В апартамент, обзаведен според науката за фън шуй, изисква всички столове и кресла да стоят със седалките до прозореца, затъмнените ниши съхраняват негативната енергия на Ша, а многото огледала в спалнята са противопоказани.

Ние обаче не подкрепяме такива крайности. И все пак съветваме да се отървете от всички излишни стари мебели на момента. Това може да стане със съдействието на фирма depo.bg.

Ние предпочитаме ергономичност, естетика и функционалност. В тази статия ще говоря за това как можете правилно и красиво да подредите мебелите в стаята, без да смесвате зоната между тях и без да създавате неудобство. За целта започнете от основните етапи: подготовка и трезва оценка на стаята

Откъде да започнем?

Ако все още няма мебели и желанието да се организира пространството колкото е възможно по-комфортно за цялото домакинство, то е необходимо да се помисли за преместване или изхвърляне на стари мебели от стаите. Няма да намесваме стол, маса, диван, гардероб, в случай, че добре се комбинират в интериора.

В същото време не е необходимо да се създавате интериорен модел. Не забравяйте за експеримента, но и за удобството - също.

Мебелите в хола, например могат да бъдат разположени в зони и проблема с тяхното разпределение ще е сведен до минимум.

Разделянето съществува в една и съща стая. Така че, в хола може да има място за събиране с приятели на по чаша вино, кът за тишина и спокойствие, и кът като част от офис. Можете да посочите преходите на самите мебели.

Стойките правят отлична работа с тази задача. За да добавите благородството на дървесината и естествеността на екологично чисти материали към интериора не се страхувайте от идеята за граница.

Ако за вас килимът е постоянен атрибут на миналото, то днес много популярни са ориенталски орнаменти, памучни продукти, пастелни цветове и еуфорията от стила бохо.

Не забравяйте, че размерите на мебелите също имат значение. Бъдете наясно с това, което искате, и се опитайте да избегнете затрупването на пространството. Дори ако искате да направите творческо многофункционално пространство в една стая.

Прочетена 309 пъти