Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Понеделник, 17 Септември 2018 09:12

Кой да отстрани строителните отпадъци

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

След завършване на строителните и ремонтни дейности в частна къща или апартамент винаги има многобройни отпадъци и различни отпадъци, които не могат просто да бъдат отведени до контейнер за боклук, разположен в жилищен район.

Такъв боклук трябва да бъде изваден и изхвърлен на специална тренировъчна площадка извън града. Отговорността за тези действия се носи от управляващото дружество или директно от собствениците на жилища. Това се регламентира от споразумението, сключено между тях.

Ако договорът предвижда отстраняване на строителни отпадъци, компанията трябва да осигури контейнер за периода на ремонтните работи. Жителите го запълват със строителна обработка и ненужни мебели, след което се изнасят с машини. Разходите за такива услуги обикновено се включват в плащанията за комунални услуги.

В други случаи стават пряка отговорност на самите наематели. За да разреши този проблем бързо, собствениците на апартаменти трябва да се обърнат към специална организация, компетентна по този въпрос.

Тук: http://www.xn--80apb8af1ae.com/изхвърляне-стари-мебели-софия може да се свържете или да разгледате по-обстойно как стоят нещата с наемане на фирма.

Къде да поръчаме изваждането на боклука с товарачи?

Фирма "Чистачи.com" предоставя услуги за отстраняване на строителни и битови отпадъци.

Категорията строителни отпадъци включва:

Боклук, възникнал в резултат на ремонт.

Отпадъци, генерирани при демонтаж, реконструкция или разрушаване.

Използване на инженерни комуникации и проводници.

В случай на нарушение на закона и отстраняване на строителни отпадъци в контейнери за боклук, има опасност от административното наказание.

Всичко това може да се избегне с поръчка на услуга за износ на строителни и битови отпадъци.

За да обсъдите условията за сътрудничество, обадете се на телефонния номер в уеб сайта или попълнете формуляра за обратна връзка. След като завършите заявката, в рамките на един час ще имате обратна връзка и ще знаете какви последващи действия да предприемате.

Прочетена 429 пъти