Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Петък, 20 Април 2018 09:32

Съвети за модерна баня

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Знаете ли как можете да обновите банята си? Ако се налага да направите ремонт и сте предвидили подобен за топлите дни, то решението е да заложите на качествени материали и консумативи, като смесители за баня. Можете да откриете разнообразие от смесители за кухня или баня в мрежата. Когато изберете качествени кухненски смесители цени по ваша портфейл, то не се колебайте да ги закупите. Качеството си струва цената, дори да ви се вижда малко повече. Чрез тези решения си гарантирате спокойствие, уют и сухи помещения. На всичкото отгоре едни смесител за кухненска мивка например ще ви спестят пари за вода. Но да не говорим за мивки за кухня, а да се концентрираме около специфичните материали и консумативи, като мивки за баня, които можете да поръчате.

Има няколко хитрини, които можете да използвате, когато искате да направите ремонт на мокрото помещение. Така например можете да смените душа с душ кабина. Не поставяйте вана. Ваната ще ви струва по-скъпо, ще изхарчите значително по-голям обем вода. Не е за пренебрегване и това, че с качествени смесители за душ вие можете да се снабдите и с устройство за хидро масаж. Това ще ви накара да се чувствате далеч по-добре след вземането на душ.

Ако разполагате с малка баня, то определено трябва да заложите на минималистичните решения. В нея можете да поставите вградена тоалетна чиния, душ кабина, лири за баня и закачалка за кърпи. Не е задължително да слагате сапуниера, кука за тоалетна хартия и подобни. Можете да заложите само на най-необходимото. В същото време можете да украсите своята баня и душ системи с живо растение. На стената можете да поставите картина.

За да усъвършенствате цялостната визия и дизайн на помещението, можете да използвате плочки наподобяващи дърво. Лъскавите елементи създават усещане за пространство. Заложете на качествени линейни подови сифони и на плочки от мрамор. Всичко това ще ви позволи да се насладите на красива баня. 

Прочетена 517 пъти Последно променена в Вторник, 24 Април 2018 12:34