Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Понеделник, 06 Ноември 2017 07:51

Създайте свой собствен стил: помощник специалист

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Да пазарувате сами не е просто скучно, но също така не е препоръчително, защото не винаги можете да оценявате изображението си отвън. Ето защо всяко момиче се опитва да вземе приятелка с нея за пазаруване, което ще даде навременни съвети. Но днес има такава услуга като пазаруващ съпровод, който няма да ви позволи да разчитате на вкуса на вашите приятелки, но ще ви даде възможност да създадете напълно уникален образ, който да бъде 100% подходящ за една жена. Как да изберем стилист за пазаруване?

За да може покупките да отговарят на всички очаквания, трябва да обърнете специално внимание на избора на специалист, който ще ви придружава по време на покупки. Необходимо е да се увери, че човек има вкус, може би дори подходящо образование. При избора на специалист трябва да имате предвид, че:

Човекът ще избере изображението според визията си за мода и стил, които трябва да съвпадат с предпочитанията на клиента.

Пазаруването може да продължи цял ден, така че трябва да изберете един общуващ човек, който може да поддържа разговор, без да се натрапва. Необходимо е предварително да се обсъдят разходите за услугата, които могат да зависят от продължителността на пазаруването, броя на избраните изображения и т.н. При това, капитанът не само трябва да избере дрехи и аксесоари според избраните изображения, но и да обясни избора, т.е. да даде на клиента съвети относно правилата за избор на дрехи.

Как да изберем стилист за пазаруване

В допълнение, много специалисти могат да предоставят възможност да използват собствените си карти за отстъпки в магазините. Това ще доведе до значителни икономии на разходи, които в някои случаи могат напълно да компенсират разходите за услугите на майстор в подбора на облекло. Качественото и продуктивно пазаруване със стилист включва избор от 7 до 10 изображения на сезон за едно пазаруване. Това е достатъчно, за да кандидатствате за помощ само 4 пъти в годината, така че тази услуга е достъпна за почти всички.

Прочетена 355 пъти