Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Сряда, 01 Ноември 2017 17:06

SEO оптимизация: Защо е важна за вашия бизнес

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Комбинацията от буквите SEO звучи постоянно в средата на интернет общността. Но само малка група хора разбират какво точно означава. Повечето хора считат SEO за средство за манипулиране, изчерпване на бюджета на собственика на ресурса или, напротив, за старание, което наистина спомага за систематичното популяризиране на сайта.

За да разберете какво е SEO услуги, трябва да направите някои действия, които увеличават качеството и количеството на трафика въз основа на резултатите от популярните търсачки Yandex, Google, Bing.

Понастоящем е невъзможно да си представим човек или организация, която не би използвала World Wide Web. Интернет сега присъства във всички сфери на нашия живот и се превърна в неразделна част от него.

Интернет днес

Интернет се развива бързо и в световен мащаб. От това може да се потвърди, че никой няма да публикува своята реклама за услуга или продажба във вестник или на таблото и да чака отговор на дежурство по телефона.

Покупката стоки или намирайте правилната услуга е също така просто: достатъчно е само да въведете в търсещата линия това, което търсите и получете много резултати, от които да изберете по-приемлива оферта.

Платена реклама - търсене в Google

Платеното търсене е по-разбираемо, защото прилича на директен маркетинг. То улеснява проследяване възвръщаемостта на инвестициите. Оптимизирането на търсещите машини не осигурява такава възможност, но стойността му се увеличава с намаляването на бюджета.

Платен и органичен трафик

Проучванията показват, че никои не търси в повече от три страници в резултатите от търсенето.

Дълбочина на изгледа на страницата в SERP

Ако погледнете данните за броя кликванията над резултатите от позиции, се оказва, че по-голямата част от тях отчитат първите резултати.

Изводи:

От казаното до момента, можем да заключим, че е необходимо да оптимизирате сайта си. Подобни действия ще спомогнат за подобряване на позицията му в търсачките и ще подобри качеството и количеството на трафика, което естествено ще направи бизнеса по-изгоден.

 

Прочетена 264 пъти