Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Понеделник, 17 Април 2017 08:58

Няколко идеи за дома

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Всички събираме купища непотребни неща в домовете си. Понякога от тях може да стане и нещо полезно, но в много случаи се оказва, че те са си прости купища боклуци. Предлагаме ви някои свежи идеи, с които да промените интериора на дома. Дайте нов живот на старите неща.

Стари консервни кутии и бутилки – колкото и невероятно да звучи, дори старите бутилки и метални кутии от консерви могат да се превърнат в нещо наистина полезно. Притежателите на такива могат да ги използват в къщите си в непосредствена близост до столовете в зоната за барбекю и освежаващи напитки. Те могат да послужат за декорация или сервиране на храни и напитки. Такива са винаги под ръка и от голяма полза при посрещане на много гости.

За целта ще трябват 2 (или повече) празни кутии от консервирани храни, две парчета цветна кърпа, лепило, дълги болтове, винтове и метални уплътнения. Измийте бурканите, премахване етикетите и като шаблон, изрежете парчета плат малко по-големи, за да покрият съда. Залепете тъканта с универсално лепило. След това пробийте отвор в дъното на буркана, поставете дълъг болт, закрепете болтове и метални шайби от двете страни. Поставете винт, които да придържа здраво и вече имате чудесни кутии за сервиране на сладки, курабии, ядки.

Какво друго може да се направи от пластмасови бутилки. Може да направите и различни декорации с лампички, са осветяване двора, вази или саксии за цветя и каквото въображението ви подскаже. Ако изберете просто да освободите повече пространства в дома, то с DEPO.BG може да поръчате и извозване.

Бъдете креативни!

Дори старите камари със списания и вестници могат да бъдат въведени като декорации за дома. Спретнете ги в прилежно прибрани топове хартия и завържете с дебели вържете или панделки като пакет за подаръци. Такива могат да послужат за табуретки или поставки.

Старите мебели могат да намерят приложение на вилата. За да направите това, трябва да помислите за извозване на стари мебели. Такова може да получите от фирма, която да предложи и почистване на дворове - EVRO5.COM и редица други полезни услуги.

Лесно бихте могли да въведете всичко в любимия си цвят. Така не само дома, но и верандата може да стане изцяло ново  обособено място особено полезно за почивка, творческа дейност или среща с приятели.

Разберете повече и за EVROSONDA.COM, когато ви е нужно прекарване на вода.

Прочетена 883 пъти