Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Петък, 24 Март 2017 12:33

Внесете белота в дома за повече красота

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Актуални за декора на дома могат да са различните цветове или комбинация от няколко цвята. Те доставят огромна доза радост, настроение и позитивна нагласа я в домашната обстановка.

Белият цвят от край време е символ на чистота, нежност, символ на светлина в помещенията и хармонична невинност.

Ако търсите промяна в интериора за повече позитивно настроение, заложете на светлия тон. С бяло ще създадете впечатление за по-големи пространства и така дори най-мрачния и дъждовен сезон есента ще бъдат озарени в домашната среда. Друг начин да направите пространствата по-големи е като освободите от всичко излишно, чрез изхвърляне на стари мебели.

За създаване на изчистен интериор, изразяващ спокойствие, тишина и нежност добавете повече цветя. Белите и кремообразни цветя, клонки, белите вази, прозрачните и стъклени буркани, камъчета, свещници и гъбички за цветя са чудесна възможност, без усилия и с никакви вложения да постигнете чарът на всеки кът в жилището си.

Как да стане това, предлагаме ви се вдъхновите от следните идеи:

1.            Нежна белота с лилии – нежни, кремавобели лилии ще стоят прекрасно на фона на бялата покривка, белите салфетки на масата и ще подчертаят минималистичния декор в кухнята. Вижте и фирма за почистване с извозване от домове: http://fori.eu/pochistvane-na-tavani-i-mazeta-s-chicho-fori.

2.            Контраста има значение – може да опитате, като контрастирате над форма и размер. За целта използвайте обемна ваза с тесен отвор и пуснете в нея изящен букет от бели хризантеми. Около вазата поставете бели камъни, които предварително може да боядисайте с вар или бяла боя (понякога и лака за нокти върши чудесна работа).

3.            Букетите – едва ли има нужда да ви убеждаваме, че всяко цвете в дома в голяма степен отваря интериора. Използвайте магията на цветята, за да озарите всяко кътче на дома си. Заложете на красотата, нежността и обема на букетите, дори за най-невзрачната ваза и сами ще се уверите, колко голям може да е ефекта за помещенията.

4.            Цветовата композиция – за улеснение използвайте пиафлора (гъба за напояване на цветето), в която да закрепите стъбълцата на цветята. Също, както го правят професионалните цветари. Разберете и за професионално почистване на дворове от тук: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8.

5.            Вазата с бели цветя – вазите с бели цветя се вписват лесно в светлия интериор. За да създадете романтична обстановка, поставете около тях бели свещи или имитиращи лампи.

Прочетена 789 пъти