Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Вторник, 23 Август 2016 13:38

Как да спечелим повече пари с уеб сайт

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Ако сте като повечето собственици на малък бизнес, може сериозно да подценявате стойността на собствения си уебсайт. Разберете за Seolium и как да подобрите вашето сео оптимииране.

Това, което не разбирате е, че сайта ви всъщност има силата да увеличат продажбите си професионално и директно, или индиректно.

Директно срещу индиректно

Пряка увеличение е лесно да се илюстрира. Да вземем за пример един онлайн магазин. Много от собствениците на интернет магазин, не е задължително да разбират основните психологически принципи, които могат да бъдат използвани за увеличаване на реализациите. Въпреки това, чрез подобряване на опит на потребителски сайтове, резултатът може да бъде увеличаване на продажбите.

Няколко начина включват:

Оптимизиране на процеса;

Дизайн на бутони като "добави в кошницата".

Прилагане на поп-нагоре, когато те са на път да напуснат мястото.

Вашият сайт не е арт проект, това е бизнес инструмент

Един от най-големите собственици на бизнес знае това. Най-успешните сайтове са изградени за аудитория на компанията, а не на самата компания.

Свидетели сме на масивна промяна в сайтове проектирани и построени. В по-ранните дни на интернет, всички искаха да тестват границите на творчеството с техните уебсайтове. Много клиенти използват прилагателното "готино", когато обяснява вида на сайта, но въпросът е, за сметка на какво?

Така че може да балансирате хладен фактор с нещо, което е построен, за да бъде лесно за употреба и конверсия?

Изкуството да доловите интереса:

Какви са целите на бизнеса?

Кои са целевите на клиентите/посетителите ви?

Кой е основната конкуренция?

Каква е конкуренцията и бизнеса, които не се правят?

Всеки уеб професионалната партньор трябва да ви попита за тези видове въпроси и потребности.

Определете сами вашите цели

В почти всички случаи, целта ви ще бъде в размер до едно нещо: повече бизнес. Дните на "онлайн визитка" сайтове над всичко останало са добра причина. Има много начини вашия сайт да ви помогне с повече бизнес и каква по-голяма резолюция за годината за вас от тази идея.

Прочетена 811 пъти