Информационен портал - IOPZ.com

Полезни материали, които могат да ви помогнат.

Неделя, 24 Юли 2016 08:24

Украсете кухнята с ръцете си

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Кухнята е център на нашия дом, около който цялото семейство се събира. Тя е място за творчество, преди всичко за жената. В нея тя прекарва голяма част от времето. И така винаги е приятно за окото. Кухнята може да бъде украсен със собствените си ръце. Научете как да започнете с POCHISTVA.COM:

Ако знаете как да шиете ще е от полза, някое и друго творени из дома, особено кухнята.

Това е просто чудесно. Тогава вашата кухня, ако не е направена в стила на хай-тек - лесно се превръща в кухня на индивидуален, ретро или старинен стил. За да направите това, се нуждаете от следното:

Пердета, изработени от естествени материи - памук, лен, дори зебло;

Направени от същата материя покривки за столове или с меки подложки ;

За всичко това, трябва да имате покривка за маса и салфетки;

Тъкани изберете в светли цветове с модел на малки цветя незабележими или клетка. Добре ще изглеждат завеси, украсени с къдри или дантела, но това може и да е част от тапицерията за мебели и за предпочитане на покривка за маса. Вижте и за почистване на мазета и тавани.

Тъй като нашата кухня "пребивава" с различни техники, често такива трябва да се прикрият. На електрическа кана, микровълнова печка и хладилник може да се приложите модел в съчетание с пердетата. Само малко фини Почистване на апартаменти детайли и ще създадат красота, а не натоварване.

Ако желаете изхвърляне на мебели или да развалите техниката, просто я скрийте. В замяна на това, поставете върху отворените рафтове и керамични фигурки различни декорации. Това може да са икебана, парцалени куклички или други сувенири, покривки, възглавнички.

Накратко, със сръчни ръце може да трансформирате всичко от обстановката на село с баба и дядо.

Кърпи, салфетки, черпаци, лук снопове, сухи букети може да украсяват стените. Използвайте куки, които да висят и всичко да се мотае в един непринуден ред.

Знаеш ли какво е "пачуърк"?

Латинското „Patchwork“ е название за мозайка. Пачуърк подхожда добре за мебели, салфетки с темата за кафе и чай, както и всички видове ръкавици без пръсти и ръкохватки за чайници.

Всичко във Вашата кухня може да изглежда повече от добре. О вас зависи да развинтите въображението и да сътворите чудеса.

Прочетена 972 пъти